Tällaista valkosuklaakakkua oli myös tarjolla valmistujaisjuhlissani.
Pohja
175 g cappucino
täytekeksejä
50 g magariinia
- Murskaa keksit.
- Sulata rasva ja sekoita keksimurskan kanssa.
- Painele vuoan/tarjoilualustan pohjalle.
Valkosuklaatäyte
5 dl kermaa
400 g maustamatonta rahkaa
250 g valkosuklaata
3 rkl sitruunamehua
Tomusokeria
7 liivatetta
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
- Sulata valkosuklaa.
- Vaahdota kerma kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita joukkoon rahka sekä sula valkosuklaa.
- Mausta sitruunamehulla ja tomusokerilla mielesi mukaisesti.
- Kiehauta vettä ja sulata liivatelehdet tilkassa kehuvaa vettä.
- Kaada liivateneste sekoittaen täytteeseen.
- Kaada täyte keksipohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli tai vähintään neljä tuntia.
Koristelin kakun puolukoilla ja päälle tein koristeeksi sokerimassasta joulutähden.
Namskis! Valkosuklaakakku on vaan niin hyvää..
VastaaPoista