sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Arvonta

Vuosi sitten pähkäilin kuumeisesti "pitäskö, vai eikö pitäs". Lopulta päädyin siihen tulokseen, että kyllä pitäisi. On siis kulunut vuosi siitä, kun perustin blogini ja tämä on kyllä ollut mukava tapa arkistoida omia leipomuksia.

 Vuosipäivän kunniaksi ilahdutan teitä arvonnalla! Palkintona tulee olemaan jotain leipomiseen liittyvää.

Olisi mukava kuulla teistä siellä ruudun toisella puolen. Jätä kommenttisi kommenttilaatikkoon sähköpostiosoitteen tai blogiosoitteen kera. Toivoisin, että kertoisitte vaikkapa teidän kesän lempileivonnaisista tai siitä mitä aiotte tänä kesänä leipoa (jos vielä tiedätte).

Arvontaan voit osallistua 30.6.2013 asti, jonka jälkeen arvon voittajan ja otan yhteyttä voittajaan.

 

ps. Kommenttisi ei näy heti lähettämisesti jälkeen, vaan vasta sitten kun olen sen hyväksynyt. 

30.6. Arvonta on päättynyt! Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille kommenteistanne. Mansikat ja raparperi tuntuvat olevan kesän ehdottomia leivonta-aineksia. Minun pitää kyllä kokeilla jäätelön valmistamista itse.

Voittajan arvoin netin arvontakoneen kautta ja arpaonni suosi numero ykköstä eli Kirsiä! Onnea voittajalle :) Otan häneen pian yhteyttä ja laitan palkinnon postiin.

 

5 kommenttia:

 1. Hyvä, kun päätit aloittaa!! Sinulla on herkullinen blogi!! Aurinkoista kesää!!
  Kaikki mansikkaherkut maistuu... varsinkin mansikka-täytekakku =)

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa! =) Minun kesän suosikkini ovat mansikat, raparperi ja kerma. ;) Laitan niitä joka leivonnaiseen. =D Jäätelöitä on tullut tehtyä paljon. Jotain raikkaita juomiakin olisi kiva testata. Ihanaa kesää! =)

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi tämä. Herkullisia reseptejä paljon. :) Minun herkkua kesällä on raparperileivonnaiset. :p Monta jo tehty, nyt kun vielä raparperiä on tarjolla. Mukavaa kesää!

  classique_@suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. Onnea blogisi vuosipäivästä! Olen jo pitkään aikonut leipoa poikaystävälleni synttärikakun, joka jäi jostain syystä hänen synttäreinään leipomatta. En tosin tiedä vielä tarkkaan millaisen.

  vanillahelmi@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Onnea vuosipäivästä! Sinulla on ihana blogi, jota ahkerasti luen. Raparperi on ehdottomasti tärkeä osa leivontaa, samoin kesän marjat, etenkin ihanat kirsikat. Seuraavaksi leivon tosin Nigellan chocolate peanut butter cheesecake:n, se vaikuttaa niin hyvältä ;)
  Hyvää kesää!

  miukumauku@gmx.de

  VastaaPoista