Pohja
150 g margariinia
1 ½ dl juustoraastetta
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ dl vettä
- Nypi margariini, juustoraaste, jauhot sekä leivinjauhe keskenään.
- Sekoita mukaan vesi.
- Painele taikina piirakkavuoan pohjalle.
Täyte
Parsakaalia
Fetakuutioita
150 g ranskankermaa
2 kananmunaa
noin 2 dl juustoraastetta
Mausteita oman maun mukaisesti
- Esikeitä parsakaali.
- Laita fetakuutiot sekä parsakaalinuput pohjataikinan päälle.
- Sekoita keskenään ranskankerma, kananmunat, juustoraaste sekä valitsemasi mausteet.
- Kaada täyte piirakkavuokaan.
- Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Valitettavasti en hoksannut ollenkaan katsoa kuinka paljon parsakaalia käytin. Maustoin piirakan mustapippurilla sekä provencen mixillä.
Hei.tottakai saat, kiitos kun kysyit.
VastaaPoistaKiitos :)
VastaaPoista