200 g margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
2 ½ tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
3,5 dl jauhoja
1 dl maitoa
2 rkl kaakaojauhoja
noin 100 g suklaarouhetta
- Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka.
- Vaahdota margariini ja sokerit.
- Lisää kananmunat yksitellen koko ajan vatkaten.
- Sekoita keskenään leivinjauhe ja jauhot ja sekoita ne taikinaan maidon kanssa vuorotellen.
- Ota taikinasta 1/3 erilliseen kuppiin.
- Lisää tähän yhteen kolmasosa taikinaan kaakaojauhe ja suklaarouhe. Sekoita tasaiseksi.
- Nostele osa vaaleasta taikinasta vuoan pohjalle alimmaseksi kerrokseksi ja sen jälkeen nosta päälle kerros suklaista taikinaa.
- Laita päälle vielä loput vaaleasta taikinasta.
- Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 50 minuuttia.
- Testaa kakun kypsyvyyttä puutikulla: jos tikkuun ei jää yhtään taikinaa, on kakku kypsä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti