1 pkt (500 g) porkkanasosetta
1 dl kaurahiutaleita
Noin 4 ½ dl
hiivaleipäjauhoja
2 rkl öljyä
¾ tl suolaa
- Sekoita kaikki ainekset keskenään (taikina saa jäädä melko löysäksi).
- Nostele taikinasta kahden lusikan avulla nokareita pellille leivinpaperin päälle.
- Taputtele nokareet jauhotetuin käsin rieskoiksi ja pistele haarukalla.
- Paista rieskoja 225-asteisen uunin keskitasossa noin 15 minuuttia.
- Porkkanarieskat ovat parhaimmillaan heti tuoreina.
Vaikuttaa tosi herkulliselta. :)
VastaaPoistaKannattaa kokeilla :)
PoistaVoi miten herkullisia rieskoja, kokeilen!
VastaaPoistaHyvää Joulua!!
Vaikuttavatpa herkullisilta ja helpoilta tehdä! Nam! :)
VastaaPoista