Tee puolen litran pullataikina. Jakamalla valmiin taikinan puoliksi, saat mukavan kokoisen kanelibostonin. Eli puolen litran taikinalla voit saada kaksi kanelibostonia, tai voit leipoa lopusta taikinasta jotain muuta. Myöhemmin tulee toinen postaus siitä mitä herkkubaarin keittiössä leivottiin pullataikinan lopulla.
- Kaulitse pullataikinasta suorakaiteen muotoinen levy.
- Levitä pullataikinalevyn päälle voita, sokeria ja kanelia.
- Kääri rullalle ja leikkaa paloiksi.
- Aseta palat pyöreään kakkuvuokaan (pohjalla leivinpaperi, reunat voideltu).
- Voitele kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria.
- Paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.
Kaneliboston ennen uuniin menoa |
Kun kaneliboston on jäähtynyt, voit halutessasi tehdä
päälle koristeeksi vielä seoksen tomusokerista ja vedestä.
Tämä oli kyllä todella hyvää ja maistui monelle :) Nyt kelpaakin lähteä mökille rentoutumaan!
Hmm... Herkulliselta näyttää! Kanelipullat ovat myös omia suosikkejani :)
VastaaPoistaKiitos, herkullista olikin :) Olipa mukavaa (ja jännittävää) saada ensimmäinen kommentti! :) Niin uusi tuttavuus vielä tämä blogin pitäminen.
VastaaPoista