lauantai 12. tammikuuta 2013

Kolmen suklaan juustokakku

Pohja
175 g domino keksejä
50 g margariinia
  • Murskaa keksit. 
  • Sulata rasva ja sekoita keksimurskan kanssa. 
  • Painele keksiseos vuoan/tarjoiluastian pohjalle.
Täyte
130 g tummaa suklaata
130 g maitosuklaata
130 g valkosuklaata
½ dl sokeria
4 dl kermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
8 liivatelehteä
  • Laita liivatteet kylmään veteen. 
  • Vatkaa kerma ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. 
  • Sulata suklaat kolmessa kulhossa, ja sekoita jokaisen suklaan joukkoon kolmasosa tuorejuustosta. 
  • Liuota pehmenneet liivatelehdet n. 1 desilitraan kiehuvaa vettä. 
  • Kaada ohuena nauhana liivatenesteestä kolmasosa jokaiseen suklaaseokseen. 
  • Lisää myös kermavaahdosta kolmasosa jokaiseen suklaaseokseen. 
  • Kaada täytteet kerroksittain vuokaan. Anna kerroksen jähmettyä jääkaapissa 5-10 min ennen kuin lisäät uuden, jotta raidat pysyvät selkeinä. 
  • Anna kakun hyytyä ennen tarjoilua jääkaapissa vähintään 4 tuntia, tai yön yli. 
  (iloleipuri.fi)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti