torstai 9. elokuuta 2012

Feta-parsakaalipiirakka


Pohja
150 g margariinia
1 ½ dl juustoraastetta
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ dl vettä
  • Nypi margariini, juustoraaste, jauhot sekä leivinjauhe keskenään. 
  • Sekoita mukaan vesi. 
  • Painele taikina piirakkavuoan pohjalle.

 Täyte
Parsakaalia
Fetakuutioita
150 g ranskankermaa
2 kananmunaa
noin 2 dl juustoraastetta
Mausteita oman maun mukaisesti
  • Esikeitä parsakaali. 
  • Laita fetakuutiot sekä parsakaalinuput pohjataikinan päälle. 
  • Sekoita keskenään  ranskankerma, kananmunat, juustoraaste sekä valitsemasi mausteet. 
  • Kaada täyte piirakkavuokaan. 
  • Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Valitettavasti en hoksannut ollenkaan katsoa kuinka paljon parsakaalia käytin. Maustoin piirakan mustapippurilla sekä provencen mixillä.



2 kommenttia: