Tämä juustokakku on tehty kakkuvuokaan, joka on halkaisijaltaan 16 cm.
Keksipohja
noin 100 g keksejä
noin 50 g voita/margariinia
- Murskaa keksit.
- Sulata rasva ja sekoita keksimurskan kanssa tasaiseksi.
- Painele vuoan pohjalle.
Täyte
2,5 dl flora vispiä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
noin 150 g maraboun appelsiinikrokanttisuklaata
4 rkl appelsiini marmeladia
sokeria
4 liivatelehteä
- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
- Vaahdota flora vispi kuohkeaksi.
- Sekoita joukkoon maustamaton tuorejuusto ja appelsiini marmeladi.
- Sulata suklaa varovasti mikrossa ja sekoita sula suklaa täytteeseen.
- Mausta sokerilla oman maun mukaisesti.
- Kiehauta vettä ja sulata liivatelehdet kuumassa vedessä. Kaada täytteeseen sekoittaen.
- Kaada täyte keksipohjan päälle vuokaan.
- Laita jääkaappiin hyytymään yön yli tai noin neljäksi tunniksi.
- Irrota kakusta veitsellä reunoja, joten saat poistettua irtoreunat kakun ympäriltä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti